Sportmassage

Wat is (Sport)massage?

Massage is zo oud als de mensheid. Ieder kent de uitspraak ´even over de zere plek wrijven´ ,als we ons hebben gestoten. Ook bij lichamelijke klachten als buikpijn of hoofdpijn zijn mensen snel geneigd ´massagevormen´ ,zoals wrijven en drukken toe te passen om de pijn te verzachten.

Een goed uitgevoerde massage bestaat uit een combinatie van strijken, wrijven, drukken, kloppen en kneden. De bloedtoevoer word er door verbeterd, en de afvoer van afvalstoffen versneld. Een krachtige massage kan versterken en langdurig ontspannen. Na een massage zitten mensen beter in hun vel en ze leren hun lichaam en gevoel beter kennen.

.

Sil Langhout komt met een massage tafel naar u huis. Zodat u in u eigen bekende omgeving word gemasseerd. Voor de massage moet de kamer lekker verwarmd zijn. Het word aangeraden om een warme douche van tevoren genomen zodat de spieren al lekker warm zijn. Er worden handdoeken meegenomen zodat u daar niet aan hoeft te denken. De olie word meegenomen, na de massage is het belangrijk dat je goed water drinkt.

Het is 1 uur Sportmassage voor €40. Het hele lichaam word behandeld en er word aandacht besteed aan de punten/spieren waar jij last of pijn hebt. Voor de massage word er besproken via de telefoon wat u wensen en aandachtspunten zijn voor de massage. Sil Langhout heeft een diploma Sportmassage van het Huis voor de Sport.

Wil je een Sportmassage stuur een bericht naar 06-19649845