Waarom sporten bij FIT en STERK?

Bij Fit en Sterk wordt je mentaal en fysiek FIT wordt door middel van kickboksen

Bij het kickboksen gebruik je explosieve kracht waardoor je snel in een hoge hartslag komt en je gebruikt bij elke stoot of trap je hele lichaam. Hierdoor bouw je snel je conditie op. 

Daarnaast is het ook een mentale uitlaatklep, je bent volledig in het hier en nu. Je kan alle stress letterlijk van je afslaan. De personal trainer is er om jou dat extra zetje te geven. 

Bij Fit en Sterk wordt je STERK door middel van krachttraining

Bij Fit en Sterk wordt er gekeken naar jouw fysieke bouw. Op basis van deze informatie wordt er een trainingsplan gemaakt voor een langere periode. In deze periode gebruiken wij vooral ons eigen lichaamsgewicht en losse gewichten om jouw training zo effectief mogelijk te laten verlopen.

Bij Fit en Sterk maken wij gebruik van HIIT (High Intensity Interval Training). Dit houd in dat je in een korte tijdsduur intensieve inspanning levert. Hierbij heb je verschillende oefeningen in een circuitvorm. Bij elke training zijn er 3 rondes en elke oefening duurt 30 seconden. Het aantal oefeningen is aangepast op jouw niveau. 

Daarnaast heeft Fit en Sterk een doel met de trainingen. Dat is dat jij in het dagelijks leven merkt dat je bij Fit en Sterk sport. Je moet snel resultaat zien en voelen. Je krijgt meer energie, je voelt je fitter, zelfverzekerder en je staat steviger in je schoenen. 

Waar

We hebben een prachtige locatie bij de: Friesestraatweg 143-04, 9743 AA Groningen

Prijs en contact

Wil je meer weten over de prijs? Stuur een mail naar fitensterkgroningen@gmail.com