Waarom zou je kiezen voor Personal training bij Fit&Sterk?


Gun jezelf een gezond leven.
Sporten is nou eenmaal goed voor je immuunsysteem, het helpt stress kwijt te raken, het verminderd de kans op ziektes en het geeft energie.

Sil Langhout heeft een doel met de trainingen. Dat is dat jij in het dagelijks leven merkt dat je bij Fit&Sterk sport. Je moet snel resultaat zien en voelen. Je krijgt meer energie, je voelt je fitter, zelfverzekerder en je staat steviger in je schoenen ook stemmen we een doel voor jou: Wat wil jij? Wil je afvallen, gespierd worden, conditie opbouwen, kickboksen alles is mogelijk.

  • Kickboksen is de specialiteit van Sil Langhout. Dit is een erg belangrijk element voor de trainingen. Kickboksen geeft: Mentale kracht, zelfvertrouwen, discipline en het is natuurlijk erg lekker om even te slaan en te schoppen.
  • Fit en Sterk zijn de speerpunten van de fysieke training. Je wordt fit, je conditie en uithoudingsvermogen gaan omhoog en je wordt sterker. Je hebt meer kracht en gaat er beter uitzien.
  • We kijken naar jouw wensen en behoeften. Wil je fitnessen, afvallen, sterker worden, conditioneel verbeteren of wat anders. De training word aangepast op jouw hulpvraag. Met mijn kennis en ervaring word een goede training neergezet.

Fit & Sterk biedt hoge kwaliteit personal training. Met de ervaring van Sil zal er een kwalitatief goede training worden neergezet. Sil heeft vijf jaar ervaring in het geven van trainingen.

Waar

We hebben een prachtige locatie bij de: Friesestraatweg 143-04, 9743 AA Groningen

Prijs

De prijs is €40 voor 45 minuten personal training.

Vrijblijvend kennismaken? Maak een afspraak met Sil voor een gratis proeftraining !

Bel of SMS: Sil: 06-19649845.