Personal Training

Waarom zou je kiezen voor Personal training bij Fit&Sterk?


Gun jezelf een gezond leven.
Je hebt 168 uur in 1 week. Als jij maar slechts 2 uur sport in die hele week en gezond leeft, leef je uiteindelijk langer en gezonder. Sporten is nou eenmaal goed voor je immuunsysteem, het helpt stress kwijt te raken, het verminderd de kans op ziektes en het geeft energie.

Sil Langhout heeft een doel met de trainingen. Dat is dat jij in het dagelijks leven merkt dat je bij Fit&Sterk sport. Je moet snel resultaat zien en voelen. Je krijgt meer energie, je voelt je fitter, zelfverzekerder en je staat steviger in je schoenen ook stemmen we een doel voor jou: Wat wil jij? Wil je afvallen, gespierd worden, conditie opbouwen, kickboksen alles is mogelijk.

  • Kickboksen is de specialiteit van Sil Langhout. Dit is een erg belangrijk element voor de trainingen. Kickboksen geeft: Mentale kracht, zelfvertrouwen, discipline en het is natuurlijk erg lekker om even te slaan en te schoppen.
  • We kijken naar jouw wens. Wil je fitnessen, afvallen, sterker worden, conditioneel verbeteren of wat anders. De training word aangepast op jouw hulpvraag. Met mijn kennis en ervaring word een goede training neergezet.
  • Sil Langhout gebruikt spel in de trainingen. Dit kan van alles zijn, hij laat je elke keer verassen. Dit is om een leuke sfeer te creëren in de training. Dit is iets unieks en onderscheidend aan de trainingen van Sil.

Fit & Sterk biedt hoge kwaliteit personal training. We maken een schema voor een bepaalde periode en van elke training word een verslag gemaakt. Na een periode van bijvoorbeeld 12 weken kunnen we samen terugblikken wat we hebben gedaan en welke progressie we hebben geboekt.

Waar?


We trainen binnen Fit & Sterk heeft een sportschool beschikbaar. Friesestraatweg 231. In de sportschool hebben we talloze gewichten tot onze beschikking zoals: kettelbels, wallbals, dumbells, schijven, medicijnballen, verschillende apparaten en stootkussens.

Prijs

De prijs is €40 voor 1 uur personal training.

Vrijblijvend kennismaken? Maak een afspraak met Sil voor een gratis proeftraining !

Bel of SMS: Sil: 06-19649845.