Ik ben de eigenaar van Fit & Sterk. Ik ben 21 jaar en sport al mijn hele leven. Als jongen zat ik op judo, atletiek, dansen,survival en voetbal. Ik heb mijn opleiding Sport&Bewegen aan het Alfa College afgerond. Bij deze 3 jarige studie ben ik veel te weten gekomen hoe je moet trainen, waarom je moet blijven bewegen en hoe je een goede training geeft. Ik begin in het schooljaar 2020 aan Sportkunde op de Hanze Hogeschool Groningen.

Ik ben fanatiek beoefenaar van vechtsport en fitness. Ik doe dit sinds mijn 14e. Ik neem dit ook mee in de trainingen,  Kickboksen geeft mentale kracht en zelfvertrouwen. De fitness kant om fit en sterk te worden!!

En het is natuurlijk heerlijk om alle stress en emoties er even lekker uit te slaan. Ben je ervaren of heb je nog nooit een bokshandschoen aan gehad? Maakt niet uit, we beginnen vanaf jouw niveau.

Proefles? Bel!! naar: 06-19649845 of een mail sillanghout@hotmail.com