Sil Langhout

Ik ben de eigenaar van Fit & Sterk. Ik ben 20 jaar en sport al mijn hele leven. Als klein jongetje zat ik op judo, atletiek, dansen,survival en voetbal. Ik heb mijn opleiding Sport&Bewegen aan het Alfa College afgerond. Bij deze 3 jarige studie ben ik veel te weten gekomen hoe je moet trainen, waarom je moet blijven bewegen en hoe je een goede en leuke training geeft. Ik begin in het schooljaar 2020 aan Sportkunde op de Hanze Hogeschool Groningen.

Inmiddels ben ik fanatiek beoefenaar van vechtsport. Ik loop ook hard ik geef ski-lessen in Oostenrijk. In de zomer ben ik Kite surf instructeur.

Over Fit & Sterk

Fit&Sterk bestaat sinds 2017. Bij Fit & Sterk kun je werken aan je kracht en conditie. Sporten in een groep, met je kinderen of individueel. Je traint altijd op je eigen niveau. Iedereen bepaalt zelf wat hij/zij uit de training wil halen. De oefeningen kunnen licht of zwaar, lang of kort worden uitgevoerd. Alle spiergroepen komen aan bod. Daarnaast wordt er altijd rekening gehouden met blessures.

Proefles? Stuur een bericht naar Sil: 06-19649845