Sil Langhout

Ik ben Sil Langhout en ik ben de hoofdtrainer van Fit & Sterk. Ik ben 20 jaar en sport al mijn hele leven. Als klein jongetje zat ik op judo, atletiek, dansen en voetbal. Ik heb mijn opleiding Sport&Bewegen aan het Alfa College afgerond. Bij deze 3 jarige studie ben ik veel te weten gekomen hoe je moet trainen, waarom je moet blijven bewegen en hoe je een goede en leuke training geeft.
Daarnaast heb ik de Ondernemersacademie gevolgd.

Inmiddels ben ik fanatiek beoefenaar van de vechtsport MMA. Ik loop ook hard en geef in de winter ski-les in Oostenrijk. In de zomer ben ik Kite surf instructeur in Brazilië en Nederland.

Leoni Storm

Vanaf eind april zal je me bij Fit & Sterk wat vaker tegenkomen. Een mooi moment om me even voor te stellen lijkt me.
Ik ben Leoni Storm, 36 jaar, op en top Groningse en al langere tijd een fanatieke hardloper en bootcamper. Sporten doe ik al jaren, vooral voor het plezier. Ik vind het heerlijk om mezelf uit te dagen tijdens een hardloopwedstrijd of een obstaclerun en groepstrainingen zoals bootcamp vind ik fantastisch.

Samen de grens opzoeken, lekker een uurtje spelen en zweten, de ultieme combinatie als je het mij vraagt. Weer of geen weer, een uurtje actief in de buitenlucht, daar krijg ik energie van. Ik werk al jaren met groepen, geef teamtrainingen en coach mensen vanuit mijn professie als hulpverlener.
Het afgelopen jaar heb ik een wereldreis gemaakt en ook daar had de sport een belangrijke plek. Menig berg is als op de racefiets getrotseerd. Tevens schrijf ik blogs voor Stoere Vrouwen Sporten Magazine.

Toen Sil me benaderde om de trainingen tijdens zijn trip naar Brazilië voor 10 weken over te nemen, leek me dat hartstikke leuk. Als je bij me komt trainen dan kun je plezier, uitdaging en wat zweet verwachten. Ik hoop je te zien in het Molukkenplantsoen!’

Melle Langhout

Sinds jongs af aan ben ik een sporter. Ik ben het nog steeds en geniet er volop van. Sporten is mijn passie. Ik vul het team van Fit&Sterk aan in tijden wanneer dat nodig is. Ik geef de Kids Bootcamp en Personal Training bij Fit&Sterk


Zelf doe ik de sportopleiding sport en bewegen op het alfa college., ik zit in mijn laatste jaar. Hierna wil ik graag een sportgerelateerde opleiding doe aan de Hanze hogeschool.
Ik heb een jaar crossfit training gegeven als stage. Ik werk al 3 jaar in de horeca en heb bij verschillende restaurants gewerkt. Ik loop nu stage bij een professioneel schaatsteam IKO. Ik ben ski leraar in de winter en dit doe ik met veel plezier. Ik doe zelf aan krachttraining, crossfit. Ik heb vroeger judo en voetbal gedaan en ik heb gespeeld in het Nederlandse ultimate frisbee team.
Ik haal er enorm veel energie uit het training en training geven. Ik doe dit met heel veel plezier en passie.

Over Fit & Sterk

Fit&Sterk bestaat sinds 2017. Bij Fit & Sterk kun je werken aan je kracht en conditie. Sporten in een groep, met je kinderen of individueel. Je traint altijd op je eigen niveau. Iedereen bepaalt zelf wat hij/zij uit de training wil halen. De oefeningen kunnen licht of zwaar, lang of kort worden uitgevoerd. Alle spiergroepen komen aan bod. Daarnaast wordt er altijd rekening gehouden met blessures.

Proefles? Stuur een bericht naar Sil: 06-19649845